Hillary Clinton historisk #Hillary2016

Hillary Clinton är demokraternas presidentkandidat!

Det har har jag väntat på sedan 2008! I natt blev Hillary Rodham Clinton historisk när hon valdes till demokraternas presidentkandidat. Må hon gå hela vägen i november!

För mig står Hillary Clinton för allt det som Donald Trump saknar. Erfarenhet, stabilitet och att inkludera minoriteter. Världen som den ser ut idag behöver sammanhållning och inte splittring och därför hoppas jag verkligen att Hillary Clinton står som vinnare i november när USA väljer sin nästa president.

Vågar inte ens tänka tankan vad som händer om Trump vinner, både i USA och hur det påverkar resten av världen. Världen behöver Hillary Clinton.

Relaterat
Måtte Clinton vinna över Trump (Sydsvenskan)

6 svar till “Hillary Clinton historisk #Hillary2016”

  1. Usch tycker inte om Trump heller! Han är helt fel! Gillar inte hans kvinnosyn! Det enda bra med Trump är väl att han vill fixa till flyktings politiken i Usa. Allt det andra är ju inget bra. Men Hillary däremot är den värsta sorten utav dom alla. Hon är för öppen mot muslimer!

  2. ”Maria”: Att Trump säger att hon är ”djävulen” är väl en merit? Att hänvisa till hans ord… nja… om hon är djävulen, vad är då Trump, ”Maria”?

Kommentarsfunktionen är stängd.