Garra Rufa heter fiskarna som åt på mina fötter idag. Det var som att stoppa ner tossingarna i kolsyrat vatten. En häftig upplevelse var det och det kittlades sådär lite skönt. Fascinerande var det att sitta och titta på dem.

2016-06-29 ZoUL FishSpa

Stället heter ZoUL FishSpa och det var som att kliva in i en helt annan värld. Det var lugnt och stilla. En atmosfär som var väldigt skön att befinna sig i och jag blev väl omhändertagen. Efter fiskpedikyr fick jag en en väldigt skön fotmassage. Ja, det kändes helt ok för mig. Jag som normalt sätt inte gillar när andra människor tar i mig…

2016-06-29 ZoUL FishSpa

Fiskarna biter inte i fötterna utan de nafsar bort de döda hudpartiklarna. Efteråt kändes mina fötter renade och känslan är behaglig flera timmar efteråt. Det kommer att behövas fler behandlingar och jag funderar på att besöka dem igen om en månad. Det är helt klart värt pengarna!

2016-06-29 ZoUL FishSpa

De hade en massa andra fina produkter som de sålde åt andra. Jag köpte en olivolja som är helt obesprutad, ett tvålfat i härlig röd färg från Skaparverkstan samt en kaneltvål från Vänge Ekologiska Tvåleri. Vilken doft!

Rekommenderar ett besök på ZoUL FishSpa! Förutom fiskpedikyr så erbjuder de många andra former av massage och behandlingar som är bra både för kropp och själ.