160627_Metropolis
Metropolitan i Uppsala, inflyttningsklart i tredje kvartalet 2017.

Jobbar förmiddagar och hoppas att det räcker med det den här veckan. Nästa vecka ska jag ha semester och då flyr jag. För många orsakers skull, men fyra dagar till ska jag kämpa för att avsluta snyggt. Vill stänga ner allt en tid som det känns just nu.

Hämtade grabbens pass efter jobbet genom att släpa mig till polishuset. Det ska han ha med sig när vi åker till Malmö nästa vecka. Vad jag fattar så behövs det någon form av ID-handling med sig om man ska hem från ett eventuellt besök i Danmark.

Umeå Lunar Venture är ett projekt som äldsta dottern är med i. Verkar spännande och det måste ju farsgubben ha lite koll på. Länkar och doningar kommer i vänstermenyn… men redan nu finns en introduktion på YouTube på engelska som förklarar vad projektet går ut på. I morgon ska det lanseras ordentligt med pressmeddelanden. Mer om detta då.