Musiken räddar mig återigen. Den här gången är det faktiskt inte Madonna, utan Pet Shop Boys som är de stora tröstarna! Deras nya platta “Super” får mig att vilja dansa och jag glömmer alla negativa tankar som vill klibba sig fast.

De flyger all världens väg med Happiness, The Pop Kids, Groovy. Pazzo!, Inner Sanctum, Undertow och Burn som gör hela mig happy och tillfreds när jag virvlar runt i kåken. Lycklig blir jag av bra popmusik!

Producent är Stuart Price och det märks att han även var med på Madonnas dansplatta Confessions on a dancefloor (2005) eftersom en del toner korsar varandra och kan vara en del av förklaringen till varför denna platta tilltalar mig så mycket. Price är nyckeln till soundet som jag gillar så mycket den här gången.

Detta är min favorit:

Den här kommer inte långt efter:

Save me
I can’t help that I’m sinking
Help me get away
But even as I speak these words
I know I’m going to stay

Oh where is my guardian angel
When I need him most?
Who’ll be my guardian angel
With danger so close?

Relaterat
Pet Shop Boys – Super (2016)