Ni vet att jag inte är så mycket för att fira födelsedagar och sådant. Att fylla år är i sig ingen bedrift, men i och för sig kan man fira att man hängt med si och så länge, men för övrigt?

Då vill jag fira examen, bedrifter och prestationer man åstadkommit själv eller för andra människor desto mer. En sådan sak är jag själv med om idag! Vet ni vad det är? Jo, idag är det 2 år sedan jag drack alkohol sist. Två år helt utan giftet! YEAH! Det är någonting för mig att fira och för mig känns det oerhört bra att ha kommit dithän jag är idag. Senaste gången jag drack var 4 april 2014 när vi firade en 20-åring! (;-)

Efter det totalt torrlagd och för mig har den torkan varit så livgivande. Med ett par undantag har det gått riktigt bra i tänket kring detta gift. Jag har någonstans kommit till slutsatsen att det kostar mer än det smakar för mig att festa till. Tänker aldrig göra misstaget som jag gjorde i början på 2000-talet då jag sa att jag ALDRIG skulle dricka igen… det vet vi ju hur det slutade… utan nu är det en dag i taget som gäller i hela mitt liv. Man vet aldrig vad som händer… men just nu känns det för jävla bra att inte dricka alkohol alls.

Tänk, vilket skillnad det har blivit inom mig när det gäller alkoholen! Innan jag bestämde mig så hade jag ständiga strider inom mig när det vankades helg och jag inte hade några barn. Under flera år. För att trösta, för att komma bort och jag vet inte allt vad jag lurade mig full med. Sen var det som om jag fick nog eller hur jag ska uttrycka det. Jag kom vidare, förbi den puckeln av självlögner och tron att livet var roligare med alkoholen, om än korta små stunder, efter ett par tre öl… målet är ju att hitta den tillfredsställelsen på annat håll. Är på väg, är på väg… efter en löprunda är jag nära kan jag säga… (;-)

Det har varit tufft många gånger för mig under dessa två år, men att ta till alkoholen för att trösta mig, det har liksom inte funnits på kartan. För jag vet idag att det bara är elände kring alkoholen för mig och då låter jag hellre bli.

Två år idag! Jag är jävligt stolt över mig själv om jag får säga det själv och det får jag! Detta ska jag fira på något vis. Dock inte med alkohol…hahaha