MadonnaMåste ju skriva om Madonna och hennes Rebel Heart Tour igen, eftersom det nu finns slutliga siffror på hur många som såg henne och hur mycket pengar hon har tjänat under de sju månader turnén höll på.

Jag hade ju helt fel tidigare i min förra post om turnén, när jag skrev att 75 av 82 konserter var utsålda och då gick jag efter hennes egen hemsida, men det är alltså fel. Alla konserter var utsålda, 82 av 82! Wow, det är inte illa av The Queen of Pop!

Över en miljon människor har sett konserterna! Den exakta siffran är 1 045 479 personer. Intäkterna uppgick tillslut till 169,804,336 dollar.

Madonna placerar sig nu på tredje plats över den som tjänat mest någonsin genom att turnera. Skulle man bara räkna soloartister är hon först med intjänade 1.31 billion dollar! Imponerande!

Allt om Rebel Heart Tour!