Ont i lederna, yr och het. Dock inte på det sätt man kan önska, utan i kroppen. I morgon kommer jag inte att jobba, det känner jag redan nu. Det är jättemånga som är dåliga på jobbet nu, med liknande symptom.

Det sätter sig ju i kroppen också om psyket inte är hundra. Så det tror jag hjälper till. För ju bättre man mår psykiskt ju större mur kan man sätta upp mot andras baciller rent fysiskt. Det är min övertygelse och det säger jag utifrån egna erfarenheter. Jag har inte varit sjuk kroppsligt på väldigt länge nämligen, även om det snoras och harklas runtomkring mig i parti och minut.

Förrän nu.

Garden är sedan en tid sänkt, orken har blivit lite sämre och känslorna har varit och är i gungning. Då kanske det är så att några baskisar hittar en öppning i den annars starka muren för att krypa in i kroppen på mig. Så kan det mycket väl vara.

Jag tror stenhårt på att våra tankar påverkar både det psykiska och det fysiska. Bra mycket mer än vad många tror. Det är ett samspel och när den ena sviktar så blir den andra svagare. Ungefär så och förvånad är jag inte att kroppen nu säger ifrån.

Det hänger ihop. Allt hänger ihop.