Vägen är inte bred och fin, utan idag åkte jag av en sväng och hela mitt system påverkades negativt.

I alla fall, idag skulle jag intervjua en person i tjänsten.

160303_01_thumb[5]

Den fysiska vägen till Breidagård var åtminstone bred och fin.

160303_02_thumb[5]

På gården intervjuade jag kocken bland de stora kryddburkarna. Det var trevligt och jag varvade ner en hel del efter morgonens berg- och dalbana i känsloträsket.

Vännen M fanns där och lugnade mig en del. Bara att titta på henne får mig lugn s a s. Vi träffas alldeles för sällan, men jag vill inte tränga mig på…

Överanalysera må jag göra, men det är faktiskt verkliga händelser som påverkar mig väldigt mycket. Orkar inte dela med mig av hela mitt liv just nu. Men att förminska det jag känner och är med om, det gör inte saken bättre. Sådana människor går bort hur mycket jag än gillar dem. Det är mina känslor och min verklighet det handlar om!

Fredagar brukar man ju se framemot. Inte den här gången. Blir bara ångestriden av all skit just nu…