Det är inte ofta jag kommer upp i fyra inlägg om dagen numera, men idag så händer det! Intensivt även på bloggen således…

2016-02-28
Katterna håller mig sällskap en söndagskväll.

En söndag i flitens och egots tecken om man så vill. Tvingade mig ut och springa men jag kände på en gång att idag blir det tufft och så blev det. Men jag kämpade och jag kommer ALDRIG att ge upp detta, även om jag så ska krypa mig runt den mil jag har föresatt mig att klara av minst två, helst tre gånger i veckan.

Tre korta intervaller tvingades jag till eftersom jag behövde det och ändå blev tiden hyfsade 1:01:42 på milen, vilket förvånade mig på ett sätt men samtidigt så vet jag att allt slit jag lägger ner, det betalar sig genom att jag sakta men säkert orkar mer och mer. Även om allt inte är på topp. [Instagram]

Tvätt och dammsugning är givna söndagsnöjen. Fick med mig sonen också på en tur till den lokala butiken. Solen sken och det lovas vår i luften.

En intensiv dag på flera sätt. Mycket inom mig, men även kring saker som vi kan ta och se på. Olof Palmes död för 30 år sedan, Clintons storseger samt besattheten av Oscar Zias låt Human. KÄNSLAN!

I rollen som Gerda Wegener har Alicia Vikander i natt chansen att ta hem en Oscars.

I natt är det Oscarsgalan. Den drar igång vid halv 3 och jag håller tummarna för Alicia Vikander. Hoppas så att hon får en Oscars för sin fina rollprestation i filmen The Danish Girl, som för mig hittills är årets bästa film med betyget 9 (10).

Det är ingen fara. Det finns alltid hopp. Gör vi bara vårt bästa med kärlek i tanken, så kan det aldrig gå fel. Saker och ting kan försvåras, men tillslut så hamnar vi rätt. Alltid.