2016-02-18 Webbflyttverkstad i Norrtälje

Andra dagen i Norrtälje flöt på lika fint som den första. C är ju en klippa och allt känns så naturligt tillsammans med henne. Deltagarna var positiva och snälla och killen från Svenska kyrkan i Paris var osedvanligt trevlig. Det var kul detta och jag hoppas att det blir mer sådant för mig i framtiden när det handlar om mitt jobb.

5-7 deltagare och en lokal där det inte finns podium och en scen föredrar jag. Helt klart märkte jag det i Norrtälje. Den stora lokalen hos oss är sämre ur mitt perspektiv, helt klart. Då blir jag mer nervös och känner mig uttittad på något vis. Den känslan fick jag inte alls i Norrtälje.

Idag var det åter en fin dag på jobbet med mycket öppna tankar som gav både lite friktion (vilket visar att jag inte backar längre) men även positiva känslor. Tror att när jag själv öppnar upp mig drar jag till mig både utmaningar men även positiva energier.

Skifte i umgängesfabriken betyder nu att yngsta sonen är hos mig. Bara det gör ju saker och ting lättare. Det är sportlovsledigt nästa vecka och jag har tagit ledigt måndag och tisdag för att vara lite med grabben. Vi får se vad vi hittar på.

Ja, det är positivt värre just nu… vilket är positivt…. (;-)