2016-02-17 Bussen till Norrtälje

I morse tog jag och C bussen mot Norrtälje. Solen var med oss en bit på vägen.

2016-02-17 Mariagården

Efter drygt 1 1/2 timme på bussen var vi framme i Norrtälje. Vi skulle till Mariagården för att hålla webbflyttverkstaden.

2016-02-17

Det första jag såg i entrén var den fräsiga elektroniska informationstavlan. Den är coolare än den vi har på jobbet.

2016-02-17 Mariagården i Norrtälje

De har väldigt fräscha lokaler i Norrtälje församling.

2016-02-17 Mariasalen

Fem deltagare från lokala församlingar som vill lära sig den Nya webben och en som faktiskt kom från Svenska kyrkan i Paris. Vi lär av varandra, därav namnet verkstad och inte kurs. Det var mer givande idag när vi var en lite mindre grupp tycker jag.

2016-02-17

Idag åt vi lunch tillsammans på ett ställe som heter Åtellet. Det var fina lokaler och helt ok, men lite för “fint” för min smak. [Instagram] Man får ju så lite på tallriken och när jag dessutom inte äter allt, så var jag ganska hungrig även efter lunchen. I morgon så blir det ICA för min del…

Det gick bra idag. Kände ingen rädsla för att snacka, även om jag ibland inte hade svar på allt. Men så är det ju ibland. Deltagarna var själva duktiga i verktyget och vi lärde av varandra.

Det går ju, det gör ju det.

2016-02-17

Busstorget i Norrtälje där vi både klev av och på. Vi kör verkstad även i morgon…