Så glad jag är efter att fått beskedet att äldsta sonen fått jobb! Det är så välförtjänt och roligt för honom. Det var den bästa födelsedagspresent han kunnat fått! Grattis till jobbet!

Menystrukturen, jag säger bara menystrukturen! Svamlande med glasbubblan på och trasslade in mig i ord och förklaringar som måste ha låtit helkonstigt. Vet inte riktigt vad jag pratade om faktiskt och som vanligt kommer jag bara ihåg det som gick mindre bra, de andra 90% av dagen som gick bra eller till och med riktigt bra, det försvinner liksom för den där förbenade menystrukturen!

Mina jobbarkollegor ska ha all credd. Som stadiga och trygga klippblock.

Två timmars sömn i natt efter att ha druckit riktigt gott men stark kaffe hos A när vi firade 25-åringen. Får skylla mig själv, hade på känn att det skulle bli på detta viset. Som löken på laxen gick tankarna över hur andra dagen av verkstaden skulle fungera.

Men nu är jag hemma och allt är klart. Vet att lägger jag ner skallen på kudden i soffan så somnar jag ögonaböj.

I morgon ska jag umgås med syrran hela dagen. Det ska bli roligt.