160201_körkort

Rund och go för 10 år sedan, eller? Ser ju ut som en redig köttbulle ju…

Idag kom mitt nya körkort och jag vet inte jag… det händer mycket på 10 år, det är väl det jag kan konstatera… köttbullelooken är på väg bort i alla fall…hehe

På lunchen fick polisen besök. Nej, jag har inte gjort någonting kriminellt, utan det handlar om att jag måste skaffa nytt pass (resa till Israel i maj är anledningen). Nytt körkort och pass samtidigt. Körkortet gäller i 10 år och passet i 5.

Har lite svårt att få in årtalet 2026 i skallen faktiskt. Så länge gäller nya körkortet. Känns ju som en tid som är lååååångt borta, men så är det ju inte. I alla fall, när jag stod där och polisen som skulle ta kort på mig sa väldigt bestämd att jag inte fick le.

När jag tog bild för körkortet så var det inga problem att röra aningen på mungiporna uppåt men hos polisen var det tvärstopp. På första kortet såg det ut som om jag skulle börja grina, så det bad jag att få ta om. Såg ju inte klok ut.

Det andra kortet var inte bättre det. Kriminell och skum samtidigt som det såg ut som jag skulle tjura järnet. Men jag såg på poliskvinnan att hon inte ville ta om en tredje gång, så det var bara att acceptera den hemska bilden. Men det är väl bara att tugga i sig att när jag inte får le någonting, då ser jag inte riktigt riktig ut. Den enda trösten är att ett pass bara gäller i fem år.

Måendet håller i sig. Halleluja och prisa den som prisas ska! Trots polisbesöket! YEAH!