2016-02-04
Ärtsoppa och en salladstallrik blev det idag på Fröjas sal.

Det är svårt att uttrycka det i ord det som jag idag fick vara med om på lunchen. Uppriktigheten och känslan av att vara totalt hel i samtalet var befriande. Första dagen, i ett som jag känner ett nytt kapitel, med en själ som berör mig djupt på flera plan.

Jag tycker mycket om den här själen. När jag väl vågade bejaka de känslorna var det liksom bara så självklart det hela. En gåva är det. Mycket mer värt än allt materiellt som går att uppbringa.

2016-02-04

Första dagen var det också i det nya versionen av webbverktyget för mig. I april ska hela vår webbplats vara klar för det nya och jag måste säga att jag blev positivt överraskad över hur bra det funkade.

Har ju läst och hört om vilka problem som en del har haft, men jag tyckte inte att det var så mycket sådant för mig. Utan jag slogs av hur lättanvänt, fräscht och luftigt allting var. Visst, det finns funderingar och sådant men jag spar på detta och ser hur utvecklingsarbetet fortskrider innan jag hör av mig till kanslistöd. Det viktiga fungerar redan nu alldeles utmärkt.

Det blir en stor tumme upp för införandeteamet. Tycker de lyckats bra så långt med den Nya webben för Svenska kyrkan.

Första dagen kan det vara många gånger under ett liv. Det beror alldeles på vilken syn man har… (;-)