Madonna 2016

Madonna har nu avslutat Rebel Heart Tour i USA med två slutsålda konserter i San Juan, Puerto Rico. 61 konserter är nu avverkade och 21 återstår i Asien, Australien och på Nya Zeeland.

Madonna 2016

MadonnaRama har ALLT om turnén!

Ibland går det bara inte att sätta ord på det som händer. Igår var en sådan kväll. Grethe Sörensen förmedlade alla orden till mig. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig.

Tillsammans med Biggan från jobbet, C och Gabby var mina tankar inställda på helt andra scenarier, men se riktigt så blev det inte. Stärkt, förundrad och så oerhört tacksam för bekräftelserna att jag är på rätt väg. En härlig kväll med mycket kärlek i luften.

Ännu lite mindre rädd, ännu lite mer mod och fantastisk bekräftelse som sagt och stöd i tanken. Det är inte så jädra märkvärdigt egentligen och samtidigt är medvetandet och dess storhet helt magiskt. Om man har tillit och vågar vill säga. Kan inte få ur mig mer, det är så trösterikt det hela.