För mig blev det en liten sovmorgon idag. En buss senare gjorde att jag var på jobbet 07.15. Det berodde på att jag vaknade mitt i natta och hade stora problem att somna om. Vet inte riktigt varför, men så var det.

Idag blev det spontant värre för mig, som gillar rutiner och att följa uppgjorda planer. Först på jobbet blev det ett möte som inte var inplanerat.

2016-01-20

Hamnade hipp som happ på Södra Tornet i tjänsten. Proffsiga i presentationen. Imponerad!

Suffragette (2015)Hastigt och lustigt blev det sen blev bio med syrran.

Hon bjöd sin bror på Suffragette (2015) vilket var en intressant film om kvinnokampen i London i början på seklet. Väl värd att se och betyget landar på 6 av 10.

Den hade premiär i Sverige för några dagar sedan och om sanningen och säga så var det mest damer i den svinkalla biosalongen. Förstår inte varför de inte kan ha lite varmare? Det var nämligen inte första gången som man satt med dubbla tröjor och ändå tyckte att det var kyligt.

Spontant värre idag alltså för en gammal rutinräv som jag är. Sitter nu helt slut i rutan efter alla intryck som jag inte hade räknat med idag. (;-)