En fin hyllning från Madonna till David Bowie. Under konserten i Houston, USA den 12 januari sjöng The Queen of Pop en av Bowies alla otaliga hits “Rebel Rebel” som en hyllning:

Lyssnar mycket på David Bowie just nu. Texterna från sista plattan Blackstar får en helt annan innebörd efter hans bortgång. Han visste att tiden var uträknad och den 10 januari så tog alltså den 18 månader långa kampen mot levercancern slut. Det var så oväntat och svårt att ta in till en början.

David Bowie "Lazarus"

Men vilket avslut han gav oss! Att titta på Lazarus idag ger mig så många tankar. Det är både sorg men samtidigt så beundrar jag honom för denna fantastiska gåva han gav sina fans fast han var så sjuk. Det är vackert på något sätt mitt i allt det tragiska.

För det blev ett helt genialiskt avslut som hos mig är bland det bästa han har gjort.