2016-01-16 kylaDen här kylan grejar inte jag. Blir än värre passiv mot vad jag brukar vara. Elementen går på högvarv och alla rum har stängda dörrar för att försöka få upp temperaturen inomhus till något högre än 18 plusgrader.

En märklig vecka som dominerats av David Bowies död. För en vecka sedan visste vi ingenting och nu är han kremerad och “borta”. Åtminstone kroppsligen. Det är märkligt hur fort det går i det här som kallas för livet.

2016-01-12 Tulpaner
Igår var det Tulpanens dag.

Sista tre dagarna på jobbet har känts riktigt bra, trots allt. Mycket handlar om hur jag ser på mig själv och vilket förhållningssätt jag har till det som sker. Märker stor skillnad om jag anstränger mig och försöker se möjligheterna istället för hindren.

Vi har haft en workshop om den nya webben. Uppsala stift ska gå över i början på februari och sen ska några av oss åka ut i församlingarna och hjälpa dem med att gå över till den nya webben. Det är en utmaning för mig, men jag måste försöka förändra mig själv och möta rädslorna istället för att fly. Att stå och prata inför människor jag inte känner, det är en av de största rädslorna jag har. Därför så ska jag jobba med det nu i vår. Det är en skräckblandad nyfikenhet i tankarna kring detta.

2016-01-12

Den här gillade jag. Snygg vattenbehållare. I brist på bilder så blev det denna. Står på jobbet.

Darin
Pressbild darinofficial.com

Blev väldigt glatt överraskad i mitten av veckan när en snäll arbetskamrat skänkte mig en konsertbiljett till Darin! Så roligt! Den 9 februari bär det av till Stockholm och Cirkus för att se honom. Tack M för din generositet och att du tänkte på mig.

Har också bokat några dagar i Malmö under juli. Ska förverkliga en livsdröm samtidigt som jag passar på att kolla in Sveriges tredje största stad. Två månader tidigare blir det Israel för att bland annat besöka Jerusalem.

2016 har mycket spännande saker på agendan för mig. Hoppas året fortsätter mer positivt än de första dagarna. Detta med Bowie förmörkar en del och har påverkat många. Men det är ju en del av livet och ingen kommer undan så att säga. Det är nog mer det oväntade och att vi ingenting visste över hur dåligt han mådde.

2016-01-16 Maja

Maja i veckan. Hon lever och frodas tillsammans med Maxi och Felix. De vet “sina platser” men jag tycker ändå att de respekterar varandra. Maja vill busa ibland, vilket de andra inte gillar så ofta. Men ibland så tänder det till och de rusar lite i kåken…hehe… ungefär så.