Omslaget på Madonnas officiella kalender för 2016.

Den 6 januari inleds den tredje delen av turnén Rebel Heart. Man kan säga vad man vill om försäljningssiffror gällande plattan och att hon inte fick någon riktigt stor hit med någon av låtarna, men när det handlar om turnéer då är de få som slår henne.

Madonna i Stockholm den 14 november 2015 där hon slog publikrekord för Tele2 Arena med 40 557 personer. Foto: chrisweger

49 spelningar har Madonna hittills genomfört av sin turné. Alla har varit utsålda! Det tycker jag är imponerande av en artist som så många dömt ut som passé och jag vet inte allt!

Nu fortsätter hon med två konserter i Mexicos huvudstad Mexico City och passerar alltså 50 spelade konserter sedan starten i september 2015. Flest åskådare hittills på turnén hade hon på Tele2 Arena i Stockholm där 40 557 personer såg henne slå publikrekordet för arenan!

Ett ytterligare stopp den 28 februari i Singapore är nu även tillagt i turnéplanen. Den betyder att The Rebel Heart Tour nu är uppe i totalt 82 spelningar.

Efter Mexico väntar bland annat Bangkok, Tokyo och Hong Kong på besök av The Queen of Pop. I mars avslutar hon turnén med spelningar i Australien och på Nya Zeeland.

Det skulle inte förvåna mig om det läggs till ytterligare några konserter innan The Rebel Heart Tour slutar för gott den 20 mars i Sydney.