När jag tittar på silvret är det just nu –15,2 grader. Under dagen har det pendlat mellan –10,5 och –15 grader, vilket har gjort mig helt passiv. Kylan är ingenting som jag gillar och när det blir över –5 vill jag bara vara inne och värma mig.

Var ändå ut och försökte… …hade stora intentioner, men kylan fick mig att revidera mina planer. Rejält. Istället för att gå till stan och mammas grav, blev det bara en tur till den lokala butiken. Mer nötter, hallon och kvarg samt gotta till grabben. Det är ju ändå.. jul.. förlåt trettondagen…

2016-01-06

Det har kommit en del snö idag och igår. Exakt hur mycket vet jag inte, men man kan ju få en aning genom bilden ovan och det som hamnat uppe på lampan.

2016-01-06

Kylan gör mig passiv. Har ingen lust alls att vara ute, samtidigt som jag har svårt att bara vara inne. Men jag har faktiskt lyckas läsa en del idag och det är en framgång för mig. Det är också svårt att uppmana andra till aktivitet när man själv är så inaktiv som jag själv varit idag.

2016-01-06 Maja

Så det blev bland annat en del fotograferande av katterna.
Här en pömsig Maja.

2016-01-06 Felix

Felix i soffan.

2016-01-06 Maxi

För ovanlighetens skull tittar Maxi inte in i kameran.

2016-01-06 Maja

Maja har en väldigt kraftig svans. Påminner om en ekorres..

I morgon är jag ledig från jobbet, likaså på fredag. Har tid som jag måste ta ut för att inte få för mycket. Då förfars den och det vill jag inte.

Enligt prognoserna ska det bli lika kallt i morgon. Så då blir det säkert ytterligare en innedag. Det är visserligen bra träning för mig att bara vara, men jag vill ju ut och röra på mig. Kanske får jag ta fram träningscykeln så att kroppen får sitt. Får ju inte sitta och fläska till mig nu…