På årets sista dag så gick jag vilse i skogen!

När jag skulle ta hjälp av mobilen, dog den! Under några sekunder tänkte jag lite negativa tankar, men jag lugnade snabbt ner mig. Följde de stora stigarna och när de förgrenade sig gick jag på känslan. På ett ställe kände jag att detta är fel håll och då vände jag. Det var nog tur det för annars så hade jag hamnat väldigt fel…

StenhemStenhem utanför Storvreta lokaliserade jag tillslut. Då var jag ett par kilometer ifrån själva centrum i byn. När mobilen dog fungerade ju heller inte RunKeeper, så jag vet inte riktigt hur lång min promenad blev. Det jag vet är att jag var ute i ungefär 2 timmar allt som allt.

För innan min skogspromenad var jag till Coop med ett paket till yngsta dottern. Det innehåller en av tröjorna som hon fick av mig i julklapp (som inte kom i tid) samt en bok om den nyss avlidna Lemmy.

Gillar inte att mobiltelefon lägger av så fort det är lite kallt ute. Detta var andra gången den bara dog trots att det skulle vara 30% kvar av batteriet. Har inte uppfattat att den varit så här lynnig tidigare. Inte ska man väl efter knappt 1 1/2 år behöva skaffa en ny? Nog för att Apple vill att man ska byta så fort det kommer en ny version… men min tanke är att byta efter varannan version och inte varje. Kanske får omvärdera detta nu efter det att batteriet beter sig så här konstigt?