Just det kvitto jag fick idag av RunKeeper vid min löprunda, det gör att jag orkar vidare. För det händer positiva saker med min löpning, även om det går sakta sakta framåt. Min otålighet tränas och jag blir belönad genom att vara tålmodig och köra vidare med mina mål i sinnet. Inte tvivla eller tveka. Det fungerar ju, tamejfan (;-)

Idag var jag väl sådär sugen att ta mig ut och jogga. Men idag finns inget stopp i mig som orkestreras av latmasken. Idag går jag bara förbi lockelsen och kör på oavsett. Belöningen är alltid stor och jag mår väldigt bra efteråt.

2015-12-30

Det var en minusgrad och lite småhalt, så då åkte broddarna på och det trodde jag skulle påverka tiden negativt, men det blev precis tvärtom. För efter en mil låg min tid på 1.02.10, vilket faktiskt är det snabbaste hittills sen jag började jogga i somras. Tala om förvånad! Men det visar att tålmodighet och långsiktig planering fungerar. Det var ett härligt kvitto att få!

När jag var klar med motionen tog jag mig sedan till Coop för att hämta ut en försenad julklapp till äldsta dottern. Den levererades och jag blev bjuden på fika. En trevlig stund med både Linn och stora grabben. Dotra hängde sedan med mig mot ICA, där jag handlade det sista (tror fan det) inför nyårsafton.

Fick en väldigt fin bild på vildbasen Lucifer:

2015-12-30 Lucifer

Strax en dag kvar av 2015. En dag! I morgon så är det nyårsafton! What?! (;-)