Det var inte många grejor, men det känns ändå väldigt bra efteråt. Att kasta bort gamla saker känns bra. Gillar inte att lagra och spara alltför mycket i mitt hem.

2015-12-28

Maja ville givetvis vara med och busa bland det som skulle iväg till återvinningsstationen.

2015-12-28

En gammal kontorsstol, plastgranen som nu gjort sitt och ett vardagsrumsbord som blivit över var de stora pjäserna. Till det lite annat smått och gott som jag nu passade på att få iväg.

2015-12-28

Busiga Maja som också hamnade på film. [YouTube]

Jag skulle få hjälp av Clabbe med bil. Han kom över och samtidigt passade jag på att gå igenom hans dator. Den har han nu haft i 2 år. Tiden går, men jag tror att den pallar åtminstone ett år till.

Chorizokorv med strips samt lite kaffe på det serverades innan vi drog iväg till återvinningsstationen som öppnade först klockan 15.00.

I morgon blir det krig för mig och sonen. Stjärnornas krig!
Biljetterna och 3D-glasögonen är redan beställda! Detta blir spännande även för en gammal stofil som mig att nu få se denna film eftersom första rymdäventyret faktiskt spelades in när jag var ett år yngre än vad sonen är idag!

Star Wars The Force Awakens

Det är också roligt att de gamla hjältarna är med i den här nya filmen The Force Awakens, som är den sjunde filmen i serien, 38 år senare än den första filmen! Det blir förhoppningsvis en fartfylld föreställning med 3D-effekter som tar andan ur en! Nostalgifaktorn kan bli hög (;-)