2015-12-15
Vegetariskt och nyttigt hos Fröja!

Tre besök på Fröjas sal. En slump att jag hamnade där tisdag, torsdag och idag. Gillar deras vegetariska mat och att man också kan plocka själv av de väl tilltagna salladsbuffén. Gillar deras mat och dagens svampsoppa var helt underbart god.

I tisdags så var det Clabbe och jag som uppdaterade oss om läget, i torsdags en liten avslutning för infogruppen och idag mötte jag upp syrran för att också prata om nuläget och vad som händer framöver.

Det är väl det positivaste med den här dryga veckan. Dryg och jävlig på många sätt. Det är både årstidsbundet men beror också på andra saker. Men jag böjer inte rygg utan fortsätter framåt. Oavsett det som slår emot både mig och de själar jag bryr mig om. Orkar inte skriva mer om allt som far och flyger i tanken.

Nu ska vi ju tindra och omfamna julen och allt vad det innebär. Eller hur?