Att piska mig själv när latmasken försöker ta makten, är faktiskt livsviktigt. Erfarenheterna av de piskrappen är många och i morse efter åttatiden var det dags igen. Latmasken vann inte den här gången heller. När ska han tröttna och sluta med att försöka?

Efter löprundan var det dags för en liten utflykt för mig och sonen. Först åkte vi till stan för att leta brallor och skor, men hittade inga. Vet inte hur många skor han fick prova, men ingenting passade riktigt bra. Lite sur och moloken blev jag allt eftersom vi inte heller hittade några bra brallor.

Att då gå på grabbens favorithak och möta en grinig expedit och få beskedet att de hade slutat att sälja sallad, det gjorde mig lika grinig som surkarten i kassan. Då fick det vara trots att jag var väldigt hungrig.

Tycker det är konstigt att Burger King går åt andra hållet genom att sluta att sälja sallad och nyttigheter. Det borde ju vara tvärtom tycker jag, men Burger King är väl just BURGER King… (;-( Tråkigt är det i alla fall.

2015-12-05 Morris
Syrrans katt Morris.

Vårt nästa mål var att besöka syrran. Alla hennes barn var på plats och det var mysigt att sitta där och prata ett par timmar. Kaffet var starkt och istället för wienerbröd fick jag en avokado. Den satt fint kan jag säga.

2015-12-05
Det mörknar på tidigt i dessa tider. På väg hem.

Det blev en bra lördag med aktiviteter även om jag inte fick tag i varken brallor eller skor till sonen. Att beställa sådant på nätet, det tycker jag är för riskabelt, så jag får väl fråga experten i familjen. Igen…