Theresa Caputo

När jag tittar på Long Island Medium blir jag lugn. Hon är en otrolig själ mediet Theresa Caputo. Hon är på riktigt och hon är sig själv fullt ut. Så befriande på alla plan! Jag hittar hem, känner igen mig och blir som sagt var lugn som en filbunke.

Hon hjälper människor som mår dåligt, känner skuld och inte kommer vidare genom att få kontakt med nära anhöriga som gått över till Andra sidan. Exemplen är otaliga på detta hur hon hjälper människor. För den livsuppgiften är hon en viktig själ för många människor.

Hon ger många ett avslut så att de kan börja läka. Ofta förklarar hon på ett pedagogiskt sätt så att de anhöriga förstår varför vissa saker händer. Det är ett program som ger många (och mig själv) hopp om framtiden.

Hon har också humor och närmar sig det tuffa med glimten i ögat ibland, men även med allvar och starka känslor när det behövs. Jag gillar henne verkligen och försöker titta på hennes program så ofta jag kan.

Kanalen heter TLC och programmet Long Island Medium går på tisdagar mellan 21.oo-22.oo.