2015-12-01
Fick en fin bild i alla fall från spåret, när jag tvingades avbryta dagens löprunda.

Efter drygt 3 kilometer var jag tvungen att stanna. För andra gången så ville kroppen inte mer av helt naturliga orsaker. Det var bara att ta sig hem så lugnt och fint som det bara gick. Pryd eller fin i kanten, men jag förmår inte att skriva ut i klara ordalag varför jag inte kunde löpa vidare. OK? (;-)

Lite tråkigt var det eftersom jag behöver min motion för att stå emot ångesten som dessa dagar har ett hårt grepp om mig. Idag köpte jag dessutom broddar till löparskorna och det funkade alldeles utmärkt. Det betyder att jag kommer att kunna springa året runt, utan att vara rädd för att slå på rot.

2015-12-01 #5för5
#5för5

Tagga utav sjuttsingen #5för5 innan julafton med en bild där du gör en high five. För varje taggning på Facebook, Instagram och Twitter så skänker ett utvalt företag 5 kronor!

Ju fler taggningar, ju mer pengar till arbetet för alla barns rätt till ett tryggt liv genom Svenska kyrkans försorg. Läs mer här! Vad väntar du på?

2015-12-01

Maja den 1 december 2015.