2015-11-30

Så var det dags igen för det där vita, den däringa kalla och obehagliga sörjan som tyvärr hör det här landet till i perioder. Slaskigt som sedan under dagen frös på till ishalka.

Upp ett halvt kilo i vikt. Tradigt konstaterande och jag vet varför egentligen. Ingen fara på taket. Det som bekymrar mig är väglaget och faktum var att jag inte vågade mig ut idag efter jobbet för att jogga, just på grund av att det var så halt. Hoppas på mer värme så att skiten har försvunnit tills i morgon så jag kan svettas ur mig detta halva kilo ögonaböj.

Mitt förvirrade tillstånd gjorde att jag hämtade ut paket två gånger idag. Såg inte på mobilen att jag hade fått två aviseringar nämligen. Där fick labbarna jobba lite extra i alla fall och killen på Coop måste ha undrat över hur snurrig jag är.

2015-11-30 Maja

I ett av paketen så fanns det en klöspinne till Maja. Hon älskade den och började direkt att klösa järnet. I det andra paketet så hade jag beställt en kam åt henne samt en massa mat och lite kattgodis.

Det är ju så att när man har tre katter så går det åt lite mat, närmare bestämt 2 burkar om dagen, det är ett ständigt handlade hit och dit. Det är inte ofta jag önskar att jag hade bil, men nu skulle det ha varit bra för att kunna köpa hem ett lager med kattmat. Det blir som sagt, mycket springande nu på den lokala butiken.

Idag presenterades artisterna för Melodifestivalen 2016. Var väl inga direkta överraskningar utan mest en gäspning om jag ska vara ärlig. Det är liksom samma artister och låtskrivare som återkommer år efter år, men några få undantag. Ganska tradigt faktiskt och i år var det ingen som jag riktigt kan tycka att det ska bli roligt att få chansen att se, om de nu går till finalen. Sömnpiller trots att det är 15 års jubileum. Det känns som om jag gnäller varje år på startfältet, men är det inte befogat för 2016 års startfält?

Om jobbet finns inte mycket att säga mer än en dag i taget, fokusera och göra så gott jag kan. Hålla i och vara öppensinnad mot allt som slår emot en och som händer, ibland med väldigt kort varsel. Trygghetsjunkie var det ju… så detta är verkligen bra träning för mig i Livets Skola. Den saken är helt klar, även om jag ibland blir väldigt orolig och nojig för en del tankar som tyvärr uppfyller mig mest nattetid.