Idag var jag med om en sak som tog mig ganska hårt, även om gemene man kan tycka att det är en skitsak. Jag och fysisk kontakt med andra människor är ett kapitel för sig och det fick jag verkligen erfara idag.

Personen ville ge mig en kram, men jag förstod inte signalerna och gick åt sidan. Pinsamt värre och jag kände mig så dum efteråt. Det blev en kram tillslut, men jag förstod inte den signalen alls. Signalfel.

Drog iväg till skogs efter detta. Jobbade halvdag och kände bara att jag var tvungen att sticka ut och jogga. Så skönt att få springa av sig alla jobbiga känslorna.

Vill ju vara öppen och angelägen gentemot människor. Förstår inte varför jag tvekar och liksom inte kan ge mer. Kändes inget bra alls efter denna malör.

**
Träffade A efter joggningsrundan och umgicks med henne och de tre underbara katterna. De är ju för ljuvliga. Två små filmer, en på YouTube och en på Instagram på Citrus och Lucifer (tidigare Cosmos).

2015-11-06

Även om det inte är ofta numera, så snuttar de fortfarande lite på Mini.

2015-11-06

Härligt starkt kaffe, snaskiga kalorisnåla kokosbollar och naturella paranötter. Gott som sjuttsingen vid fikat som A bjöd på.

2015-11-06

Citrus i topp och Lucifer busar med en boll på snöre.

2015-11-06 Citrus

Så söt är Citrus.

2015-11-06

Buskatter.

2015-11-06
2015-11-06 Citrus

Härlig sovstil!

2015-11-06

Mini och Lucifer i kökssoffan.

Vi pratade en del om framtida händelser och eventuella förändringar i umgängesfabriken.

Skönt med fredag. Även om jag inte sover mycket, behöver jag inte ge mig iväg på någonting. Vi får väl se om sömnen kan bli någotsånär normal under helgen.