2015-11-02

I morse var himlen väldigt cool eller hur jag ska uttrycka det. När jag gick mot tåget stannade jag till och var bara tvungen att ta en bild. Givetvis är upplevelsen mer annorlunda än vad bilden visar, men ni kanske får ett hum.

2015-11-02 Månen

En bild på månen som också blev ganska häftig tycker jag. Vid 06.20-tiden i morse…

Har varit ganska trött idag, liksom utanför mig själv eller hur jag ska uttrycka det. Varit som i en bubbla och ganska off. Inte blev det bättre av vägningen på jobbet. Jag kollar ju av min vikt ungefär var 14:e dag för att liksom ha lite koll, och nu var det uppåt ytterligare ett halvt kilo. Min kropp är väldigt känslig och det är bara att bita ihop och skärpa till sig.

Nu när jag kan jogga som jag vill igen tror jag att det kommer att vända neråt snart igen. Känner ingen ångest eller oro över detta och att jag ska börja gå upp i vikt igen. Nästa gång är det neråt igen…

2015-11-02 Jon Henrik Fjällgren

Bilden på Jon Henrik Fjällgren som yngsta sonen hade fick jag köpa och idag hamnade han i en fin ram. Gillar bilden väldigt mycket och ville få upp honom på väggen så fort det gick. Som ni ser så är det inte bara Madonna och Marilyn Monroe på mina väggar nu… (;-)

2015-11-01Den här bilden på mig själv är ok. Den togs igår kväll. Det är inte ofta som jag känner så med bilder som jag tar på mig själv. Ändå envisas jag med att då och då lägga ut en selfiemitt Instagramkonto. Det finns en terapeutisk tanke med det och faktiskt är det så att det idag känns mer ok med dessa så kallade självporträtt.

Det hänger också givetvis ihop med att jag tycker mer om den här smalare Jerry än han som visade upp sig för drygt ett år sedan.

Ja, den här bilden gillar jag faktiskt på mig själv. Det är inte ens svårt att skriva orden… (;-)