MadonnaNovember är dödens månad, det är ett uttryck som jag använt mig av i många år. Det är väl kanske att ta i, men genom åren så har denna månad var den tyngsta för mig. Det har inte ens hjälpt att jag byter siffor den 21:a, utan det har nästan förstärkt känslan av mörker, hopplöshet och att ytterligare ett år gått.

I år ska jag försöka vända på den steken och tänka positivt istället.

Den 14 november kommer The Queen of Pop till Stockholm. Att bara ladda inför det gör att veckan innan blir positiv och sen kommer veckan efter vara ett liv i lyckorus. Minst en vecka efter! Madonna i mitten på november, kommer att göra månaden bättre på alla sätt och vis. November har i och med drottningens ankomst till Sverige alla chanser att bli mycket positivare och härlig för min del.

Sen är det ju som så att jag fyller jämnt. Jag försöker verkligen att tänka positivt kring detta, även om det är svårt. Egna födelsedagar har jag alltid haft svårt för. Vill inte stå i centrum och känner mest obehag. Men i år så ska jag försöka att njuta av att ha fått vara med så länge som jag fått vara. Det är ju en märkligt i sig om man tänker lite mer på det. Det är faktiskt positivt som sjuttsingen att fortfarande vara kvar på jorden.

Det ska jag fira med mina närmaste! Att jag lever och får vara kvar på jorden! Vara en del av detta liv. Ett tag till… i sina ljusaste stunder så är det fantastiskt att leva, att få känna, andas och uppleva.

Mer positivt är att det fortfarande inte kommit någon snö och att temperaturen fortfarande visar plusgrader. Maja förgyller kåken och Ellet är hos mig tills i mitten på månaden. Jag kan jogga och röra på mig obehindrat nu och på jobbet står det aldrig stilla.

November döde… nu provar vi något annat!