2015-10-15 Födelsedag
Det finns många ljus i mitt liv.

Familjen firade henne förra veckan. Idag är det yngsta dotterns egentliga födelsedag och jag gratulerar henne av hela mitt hjärta! Hon är en av de jordiska änglar som för mig framåt och som lär mig mycket om livet. En av många solstrålar och ljus i mitt liv som betyder väldigt mycket.

Denna fina bild publicerade hon på sitt Instagramkonto igår. GRATTIS många gånger om!!

2015-10-15 Flex
Förmiddag var utbildning i Flex HRM.

På jobbet är det grejor på gång. Flex HRM kommer att ersätta de excelark för tidsredovisning som vi haft sedan Hedenös och samtidigt så är det en helhetslösning som täcker in all personaladministration. Vi ska sköta mycket mera själva i framtiden, vilket jag tror blir bra, åtminstone på lång sikt.

Idag var jag på utbildning och bekantade mig med systemet för första gången. Det finns som sagt mycket att lära sig och en del finjusteringar tror jag behövs så att det passar vår arbetsplats lite bättre. [Instagram]