2015-10-09 Myrorna

Idag handlade jag på Myrorna i Uppsala. Anledningen var att yngsta dottern hade presentkort som skulle gå ut i nästa vecka, så jag köpte loss dem så hon fick “riktiga” pengar istället eftersom hon inte hade några planer på att besöka affären.

Det var lite svårt att hitta någonting som passade mig. Kläder och sådant är jag inte intresserad av att köpa i andra hand, även om jag hittade en fin kavaj så känns det inte lockande. Så jag bespetsade mig på lite hårdare ting. En sak som jag har brist på hemma är ljusstakar och det blev två i glas och en i metall. Snygga och trevliga! Alla nöjda och glada.

2015-10-09 Maja och Felix

Maja och Felix i soffan.

2015-10-09 Tröttlund

Vaknar man 04.30 och inte kan somna om, då slutar det på detta viset. Tröttlund. Fejkad bild, men ni förstår hur landet ligger…?

Ändrade planer i helgen. Till det bättre för alla parter (;-) yngsta dottern ska firas av på sin 21-årsdag. Äldsta dottern har kommit hem och familjen samlas. Härligt!

Är helt besatt av låten “Talking To Myself” med Avicii! Så otroligt bra alltså! Lyssna själv!

Andra dagen fylld med värktabletter och kanske har det blivit lite bättre.. Två alvedon och en ipren som doktor U ordinerade tre gånger om dagen i fem dagar.

Kvällen avslutas med EM-kval  i fotboll och bara vara i soffan.