Skriver jag inte här vad jag gör, faller det många gånger bort. Så är det. Min digitala dagbok, det är min bloggs främsta syfte. För att minnas, för att kunna gå tillbaka och se vad som har hänt i mitt liv.

Fast sista månaderna har jag tappat lusten att skriva om mitt privatliv här. Madonna och lite allmänna ord går bra, men inget djupare. Anar anledningen till det men det handlar också om att mitt liv är ganska ointressant för andra än de som står mig nära.

2015-09-13

A har ju skaffat katt. Hon heter Mini och fick helt oförhappandes ungar för 11 dagar sedan. Hon var alltså gravid när A fick henne, men det visste ingen om..

Idag var jag och sonen och hälsade på och tittade på dem. De är små underverk och så fina. Nu har de börjat att titta och försöka gå… fantastiskt rofyllt att titta på dem.

2015-09-13

Den stolta modern med sina ungar. Färgen på den ena är unik. Gulaktig och jag har aldrig sett något liknande. En liten film på underverken ligger på min Facebooksida. Visst är de underbara, de små liven?!

Lustan att skriva, vart fångar jag den? Att sammanfatta, om inte annat för det egna minnet, och fortsätta på denna blogg som faktiskt nu funnits i över 8 år…