Den där dansaren som nu varit med på två turnéer med Madonna och som ofta har en central roll i många av hennes shownummer, vem är det?

Han har fastnat i skallen på mig och nu när jag har suttit och kollat in flera klipp från Rebel Heart turnén och dess premiär i Montreal så är han återigen med, ofta nära och intimt med The Queen of Pop.

Vem är han då, denna dansare som Madonna har så stort förtroende för och som är med även på den här turnén?

Han är fransman och heter Marvin Gofin och är född den 29 april 1989 i Paris. Han började sin karriär som professionell dansare 2004.

På förra turnén MDNA så dansade han bland annat ensam med Madonna i numret  “Like a Virgin/Love Spent” och nu gör han det igen i “HeartBreakCity”. Då var han även med och koreograferade, riktigt hur det är nu med den saken vet jag inte. Hittar inga uppgifter om det.

Sen är han ju med i många andra nummer, vilket jag tycker har blivit än mer på denna turné. Man märker att det är en dansare som Madonna finner trygghet i. Det visar flera av numren tycker jag. Han är en skicklig och duktig dansare.

mymdna2 har laddat upp flera filmer från Montreal, både från den 9 och 10 september. Det var när jag tittade på en del av dessa som jag upptäckte Gofin och blev nyfiken på vem han egentligen är.

secretprojectrevolution kom för två år sedan. Gofin har en central roll även här och den 17 minuter långa apellen fick en helt annan innebörd för mig än 2013…