I 50-årsåldern har de flesta utvecklat ålderssynthet – armarna räcker inte till när man vill läsa. Läsglasögon är inte alltid så kul och har man dessutom ett synfel sedan tidigare kan det bli både krångligt och dyrt att hitta en bra lösning. Om glasögon och linser stör dig har vi lösningen för dig.

Nu börjas det. Påminnelserna om att man snart passerar ett halvsekel på detta jordklot. Reklam och erbjudanden om både det ena och det andra ramlar in både i det fysiska brevlådan och på mejlen.

Vill liksom inte påminnas om eländet och skulle jag behöva en operation så är det JAG som tar kontakt. Det gäller det mesta och sådana här så kallade erbjudanden gör mig bara anti och precis tvärtom. Dessa företag undviker jag istället för att de liksom förutsätter en massa. Läsglasögon räcker bra för mig, fortfarande!

Det finns igen firma som fixar slitna skelettdelar? Bara undrar…