Madonna uppträdde i Montreal. Foto: AP

Tala om att jag blev glad i morse när jag såg recensionen från Aftonbladet gällande Madonnas turnépremiär igår. Hon uppträdde i Montreal och tidningen gav henne högsta betyg, fem plus! Fantastiskt kul att läsa.

De skriver bland annat:

Madonna ger sig ut i världen för att visa vem det är som bestämmer. Det är bara att gå dit som hon pekar. Eller snarare skynda sig dit för att inte missa något. Ambitionen för den här turnén är fem plus. Showen är fem plus. Garderoben är fem plus. Det är så roligt.

Aftonbladet ger Rebel Heart Tour högsta betyg!Undra om Aftonbladet någonsin givit henne så högt betyg för någon turné? Inte vad jag kan minnas i alla fall och det gör ju att nyfikenheten blir än större att få se henne med denna femplus-show i bagaget.

Aftonbladet ger mycket sällan fem plus i en konsertrecension överhuvudtaget. Ett par tre gånger om året sker det och nu fick Madonna det betyget. Härligt!

Recensionen avslutas med:

Madonna maxar hela tiden till hon tar farväl genom att flyga av scen på en gunga. Ni bara måste se henne när hon landar i Stockholm.

Självklart så ska jag se henne! Tala om att se framemot konserten i Stockholm den 14 november!

På YouTube finns det redan massa klipp från konserten. En favorit är när hon sjunger La Vie En Rose och tar emot publikens jubel. Gåshud!

En annan är denna, när hon sjunger min absoluta favorit från senaste plattan, HeartBreakCity: