Madonna Rebel Heart Tour

Madonna betyder inre ro. Fast ikväll känner jag hur pulsen stiger inför turnépremiären på The Rebel Heart Tour i Montreal.  På ett positivt sätt (;-)

Rebel Heart Tour 2015-2016

Hon går på scenen när det är mitt i natten hos mig, så jag får lugna mig till i morgon för att läsa om vad människor tycker om hennes insats. Lyssnar på hennes gamla låtar och får feeling. Igen och som alltid.

Vill vara bland publiken och bara njuta av The Queen of Pop, inte bry mig om de som bara fokuserar på hennes ålder och allt negativt som de kan hitta på om  henne. Som vanligt alltså… vem skulle fråga Springsteen om att bevisa något och hur gammal han är? Så är det, om och om igen för Madonna…

Madonna betyder väldigt mycket för mig. Hon befriar mig och många andra från negativitet och leda. Har gjort så i många år nu. Kan släppa all skit runtomkring och i världen en stund för att bara komma bort tillsammans med henne.

Den 14 november så får jag se henne live igen! Fan vad jag längtar!