Om 10 dagar så kommer hon. “Maja” som jag kallar henne för, men jag vet inte om sonen har bestämt sig för det namnet eller om han har något annat på lut?

Denna film skickade yngsta dottern idag och givetvis vill jag dela med mig till mina läsare. “Maja” fyller dessutom 2 månader idag.

Hon verkar vara ett riktigt yrväder. Blir så spännande och se hur Maxi och Felix kommer att reagera när hon kommer hit. Har också beställt halsband och en liten rund sovplats till “Maja”. Rosa givetvis eftersom hon är en tjej… (;-)

Se det lilla i det stora. Förmiddag med nytt springrekord för mig. Det finns en joggingspår som jag idag testade. Det är 2,5 km långt och jag sprang både dit och hem utan att stanna, vilket resulterade i 45 minuters joggning. Det var ganska jobbigt eftersom spåret var nylagt med kvistar, små träbitar och jag vet inte allt. Tungsprunget värre och banan behöver verkligen “springas in” så att underlaget blir något fastare.

Vet inte hur många kilometer det var, men tippar på en 5-5,5 km. Det är jag nöjd med. Är så förbenat tacksam att jag hittat detta sätt att sysselsätta mig på och att jag nu också gillar det alltmer.

Lite ont i låren har jag allt och en liten tupplur blev det mitt på dagen. Var ganska slut och kunde liksom inte låta bli. Är ju för fan snart ett halvsekel gammal! (;-)

Tog mig sen en promenad till äldsta dottern för lite fika och umgänge i det fina vädret. Trevligt att bryta av ensamheten lite.

Se det lilla. Acceptera och vänta ut.

Utöver det så vet jag inte riktigt vad jag har gjort mer än solat (kors i taket), ansat mattan på baksidan, lyssnat på “På minuten” och en del Madonna. Ätit rester och som vanligt överdoserat med nötter. Min nya drog och missbruk. Men jag tänker som så att bättre det än annat…

Se det lilla.