Vaknar halv fem. Kan inte somna om. Tittar på “Stjärnkusken” och imponeras av deras mod. Tittar på “Allsången” och varför vet jag inte. Fördriva tid.

Försöker vila i det jag nu är med om. Inte agera på det sätt som en del av mig vill. Liksom bara vara i detta. Det oroande, det destruktiva tankarna och det irriterande faktisk. Blir irriterad på mig själv.

Äldsta dottern kom hit en sväng igår. Hon är så snäll mot mig och det betyder väldigt mycket. Vi pratar och jag lättar alltmer på det som finns därborta, det som jag själv inte vill se och definitivt inte prata om. Hon berättar också om sitt liv och de som tynger henne. En gåva att få som pappa.

Nu väntar jag ytterligare lite. På att klockan ska bli lite mer så det blir aningens varmare ute. För jag ska springa av mig skiten. Igen. Tänker testa en ny grej idag och se om jag orkar det. Utan att stanna.

Det är ett mentalt maratonlopp detta. Inte ge upp, utan gå vidare, en dag i taget och ibland nästan en timme i taget. Kombinerar det med att även plåga kroppen lite. Den vill ju inte minska längre i vikt, så då får den faktiskt jobba än mer fysiskt.

Min fina dotter har bjudit in mig på kaffe sen. Ska nog greja den här dagen också.