2015-05-27 Madonna Rebel Heart vinyl
2015-05-27 Madonna Rebel Heart vinyl

Det tog sin lilla tid, men nu har även jag vinylutgåvan av Rebel Heart. Tycker det är så häftigt att Madonna valt att ge ut denna platta även på vinyl.

Coolt, och kanske kommer ett tillfälle att spela plattan. För det är ju så numera, att tanken hos mig på att skaffa en egen vinylspelare har ökat och så tänkte jag inte tidigare. Har ju en hel del andra gamla härliga vinyler liggandes…

Ni vet det där med nostalgi ju äldre man blir och bla bla bla…

Senast försäljningssiffrorna för Rebel Heart är ca 705 000 fysiska kopior världen över. För Madonna är det inte så bra, men för vilken annan artist som helst så hade det varit bra siffror. Då går det bättre med biljettförsäljningen gällande turnén Rebel Heart Tour.

Just nu innehåller turnén 54 stopp, 29 in Nordamerika och 25 i Europa. Premiären är satt till den 9 september 2015 i Montreal, Kanada. Den 14 november kommer The Queen of Pop till Stockholm och Tele2 Arena. Jag är givetvis på plats! Det blir tredje gången som jag får förmånen att se henne live.