Usch vad trött jag känner mig. Trots att vädret idag äntligen var riktigt fint med sol och hyfsad värme, så hjälpte det inte mycket. Kommer hem, har intentioner på att göra saker, men sen pöser jag bara ner i soffan och kommer inte upp igen…

Drömmer mycket nu. Parallella världar med en kuslig realism. Sover dåligt vissa nätter för att sen vara så slut att jag somnar direkt i soffan. Orkar liksom inte så mycket när hjärnan går på högvarv emellanåt. Vete fan vad det är på gång för någonting…

Sepp Blatter
Sepp Blatter. Foto: AP

Mutade FIFA-delegater och då speciellt från Afrika och Asien ser till att skojaren, den 79-årige Sepp Blatter, blir kvar ytterligare fyra år till. En majoritet vågar fortfarande inte gå emot honom. Märkligt att vissa fortfarande väljer att stödja denna märkliga man som det blåst kring nu under många år. Påminner lite om en diktator i sitt agerande,  en som inte känner när det är dags att stiga åt sidan, utan kör på tills han blir avsatt.

Hoppas att Europa bojkottar framtidens VM-turneringar så den korrupta ledningen i FIFA tvingas bort…