2015-05-26

De finns ju där, men jag missar dem. Tiden går så fort men på jobbet stod en härlig bukett med syrener. Luktade så mycket jag kunde. De blommar ute, men det är inte så behagligt som det brukar i maj, då jag normalt sätt är ute mycket mer än nu.

I morse var jag på jobbet strax efter sju. Två möten, data- och telefonifixande samt en massa webbande senare så var jag helt slut när jag kom hem. Ändå ligger jag fortfarande efter…

2015-05-26

Hade tankar på att ta mig ut och testa de nyinköpta löparskorna och byxorna, men jag somnade istället en stund. Är som sagt var helt slut som människa. Men nu är de inköpta i alla fall…

Sonen var i sin nya skola idag. Fick rapport sen och det verkade bra. Han gillade den nya matsalen och den trevliga personalen som han sa… lite svårt att greppa att han ska börja i sjätte klass till hösten…

esc 2015 lista

Jag skapade en lista i Spotify som heter ESC 2015 och trodde väl i bästa fall att några stycken skulle ha intresse av att följa den.. men jag vet inte vad det är som har hänt, för nu har det exploderat med följare och när jag skriver detta så är det 3 256 stycken och det ökar hela tiden… någon måste ju någonstans ha publicerat länken eftersom det bara ökar hela tiden… kul är det i alla fall!