2015-05-25
Symboliskt eller?

När jag kom till jobbet i morse så hade namnskylten utanför min dörr ramlat ner. Kunde inte låta bli att ta en bild eftersom jag tyckte det var lite roligt. Begreppet “Han har tagit ner skylten” fick en helt ny innebörd för mig om jag säger som så… hahahahaha

Fick mig ett gott skratt och vem vet, det kanske vill säga mig någonting…

101,2 – sakta, sakta… men neråt går det… snart är det tvåsiffrigt och får jag bara tag i ett par skor (för stressad idag på lunchen och ville inte hastköpa ett par, nytt försök i morgon) så ska än mer fläsk bort… det är bara frågan om rätt timing..hehe

Det är bra träning för mig att ha mycket att göra på jobbet. Lära mig att prioritera rätt och sedan inte tro att allt ska vara klart igår. Då förstår ni läget? Men visst är det tufft ibland och jag måste lära mig att säga nej eller be dem skicka ett mejl istället. Ta det i rätt ordning och prioritera! Det är ohållbart annars och om det berättar min kropp just nu på ett mer aktivt sätt än tidigare.

Fatta att det snart är sommarlov för grabben. Vi matbordet idag diskuterade vi aktiviteter i sommar, men som vanligt kom vi ingenstans. För mig är det ett väldigt stort stressmoment att inte ha någonting mer klart än en konsert med Jon Henrik Fjällgren.