2015-05-24
Under min promenad idag såg jag flera häggar i full blom.

Vill vara kvar i ESC-bubblan. Vill inte möta verkligheten och det tunga som slår emot en. Människor kan vara så elaka och beräknande. Huden känns så tunn och att då bara få lyssna på Heroes och titta på en positiv och glad människa är att föredra.

Ungefär så. Patetisk skriker de elaka tankarna som bråkar med mig. Rubrikerna om allt dödande runtom i världen och den medvetna elakheten som även drabbar djur där en del snart är utrotade i vilt tillstånd, det blir bara för jobbigt att ta in. En värld som i många avseenden går bakåt och människor som krigar och tror att det är vägen framåt, det får mig deprimerad.

Så är det och det kanske är svaghet att tala om det högt. Flyktkänslan är stark.

2015-05-24

Syrran kom och hälsade på. Hon hade sin grabb med sig. Han och sonen träffas nog lite för sällan, eftersom det var ganska avvaktande, åtminstone till en början. Sen skiljer det drygt 3 år i ålder och det gör väl sitt till.

Var väl själv inte så social, men gjorde mitt bästa. Det fanns en del att snacka om och nästa helg planerades. Inte på topp som sagt. Vi kunde dock sitta på baksidan, även om det ibland var på gränsen.

I morgon ska det inhandlas löparskor, lång- samt kortbyxor och ett mobilt lyse. Jo, det är lön som hägrar… och nu ska det bli av! Måste ha något nytt att fokusera på, att få kraft ifrån och som liksom för mig vidare.

Låg av måendet som faktiskt inte bara handlar om psyket. Det finns andra saker som oroar. Kämpa vidare, påverka det som går i en positiv riktning och förstå att valen finns hos mig och inte utanför.