MorgonkoppenKaffe kan jag inte vara utan. Märke är jag inte så beroende av även om de allra billigaste oftast smakar konstigt. Det ska vara starkt och hellre en tesked för mycket än för lite. Teskedsmåtten är ju det som gäller numera eftersom jag har slutat att brygga. Bryggaren gick sönder och då under tiden testade jag snabbkaffe och det funkar ju alldeles utmärkt. Så det fortsätter jag med…

Svart ska det vara. Ibland kan det vara fint med en liten mjölkskvätt, men det går oftast lika bra utan. Men sen är jag inte så mycket för att blanda i saker. Svart och starkt, det är min melodi.

Morgonkoppen är ju absolut den bästa. Det blir två stycken när jag inte jobbar. På bussen, när jag åker iväg till jobbet fantiserar jag redan, det är alltid den första koppen på morgonen som är godast. Att vara utan den, det går bara inte. Skulle det hända att jag inte får något kaffe i tid så att säga, då är det ingen bra morgon. Ibland händer det också då att jag får ont i huvudet. Beroende av kaffe, sanna mina ord.

När jag jobbar så blir det minst tre muggar kaffe om dagen. Fast det kan bli för mycket också och då säger kroppen ifrån. En sak är jag glad för och det är att magen min klarar av min konsumtion. Vet vänner omkring mig som inte kan dricka kaffe just för att magen tar stryk.