Nu kommer en post för er riktiga hardcorefans av den häringa bloggen… (;-), för nu blir det internt värre nämligen… varnar även för skrävel och skryt över den relativt lyckade fönstertvätten!

2015-04-25

Första anblicken av alla tvättpryttlar var att detta får jag inte ihop. Blir dessutom svettig av instruktioner och då speciellt om det är i alltför många steg. Men jag satte mig ner och andades lugnt och kollade ruta för ruta.. monterade som en vuxen helt enkelt utan utbrott och kast av dumma pryttlar.

2015-04-25 Kärcher WV 2 Plus

Även en idiot som jag klarar av en Kärcher WV 2 Plus. Det var en härlig känsla och dessutom så var den riktigt bra. Det är nu det riktigt interna kommer… håll i er:

2015-04-25
2015-04-25
2015-04-25
2015-04-25
2015-04-25
2015-04-25

Ni kan ju gissa vem som har rosa gardiner…

Lite flammigt och jävligt på sina ställen trots allt, men nog är det bättre än att göra på traditionellt vis. Då slaskar jag och har mig till så att fönstren ser än värre ut.

Riktigt nöjd och stolt över mig själv. Fan vad svårt det är att säga de orden. Nöjd och stolt över MIG själv.

Då har jag även kört en redig sväng med sugaren samt hunnit med en tur till en lokala butiken. Sådant brukar jag göra på söndagar, men den här söndagen är inte som alla andra söndagar. Den är ljus och siffror ska bytas och vem har då tid att köra med sugerier?..!