2015-04-24

Nu är den fula tårtpappersfasaden borta från Åhlénshuset. Bygget går vidare och nu är det bara betongpelare som håller ihop allt på ena sidan av byggnaden.

2015-04-24

Hade ju en hel del att stå i under dagens lunch. En del inköp stod på agendan.

2015-04-24

Mot slutet av 2015 beräknas byggnaden stå helt färdig.

2015-04-24

Två fästingar har nu Felix dragit in sedan ett par dagar. Så det var bara att ta en tur till Apoteket också för att införskaffa Frontline. Fästingarna försvinner inte helt, men de blir bra mycket färre.

2015-04-24

Efter ett tips från en arbetskamrat så ska jag nu testa en ny fönstertvättsgrunka. Dock så väntar jag med att testa Kärcher WV 2 Plus tills i morgon då jag är utvilad och mer alert i pallet.

Sen var jag in en sväng på Lifebutiken och den trevliga expediten kände igen mig. Det var roligt att få prata lite med henne igen om LCHF. Favoritdrycken Aloe Vera Diet Granatäpple samt några bars köptes in. Hon får mig att vilja gå dit igen…

I morgon så ska jag ta en innedag som vi brukar säga i den här familjen… Det har jag bestämt! På söndag ska ett födslobarn uppmärksammas av mig och sonen, sanna mina ord! Det ser jag framemot!