2015-04-25

Idag tog oss bussen till kvarter där jag sällan är. Denna långa och fina gångväg till exempel var det första gången jag gick på…

2015-04-26

Målet för oss var att fira ett födelsedagsbarn som just idag bytte siffror.

2015-04-26

LCHF-arna bland oss bjöds på färska hallon och god vispgrädde. Kopparna vi drack ur återtogs från en mångårig psykisk relaterad fångvistelse. En klokskap rikare.

2015-04-26

De andra gästerna bjöds på dessa godsaker.

2015-04-26

Vi fikade och hade en trevlig stund tillsammans, bland annat med vännen A och A och självklart födslobarnet självt…

2015-04-26

Tofflan!

Stort grattis på din dag!

2015-04-26

En av gratulanterna var Annas mamma och av henne fick hon ett fint italienskt vin!

2015-04-26

Av grabbarna från förorten (ja, jag räknar in även Maxi & Felix) fick hon en bok av Karin Wahlberg som jag valde från hennes inköpslista och faktum var att jag gillade titeln väldigt mycket. För det är ju så att Livet går vidare oavsett vad vi stångas emot och det kändes fint att få ge henne en bok med just den hoppfulla titeln.

Jag måste ha varit helt borta i höstas för den andra boken hon fick av mig var av han som vann Nobelpriset 2014. Patrick Modiano och boken Lilla smycket fick hänga med som en liten bonusbok men att han var en nobelprisvinnare, det blev jag upplyst om vid fikabordet… (;-)

2015-04-26

Härliga orkidéer från vännen A.

Nu hoppas jag väldigt mycket på positiva saker och att livet går vidare i många år till för kära Tofflan. Att saker och ting ger med sig och att motståndet släpper. Vi pratade en del om de vedermödor som vi möts av och ibland blir jag förundrad över varför vissa ska behöva fajtas så mycket med samma saker hela tiden?