Idag var jag först till min doktor och sen till tandläkaren med sonen. Det gjorde att jag inte kände att det inte var någon idé att jobba eftersom timmarna skulle bli så få.

Fått ny doktor. Min gamla har prioriterat bort mig. Det är så det ligger till. Varför jag vet det? Jag beställde denna tid jag hade idag för flera månader sedan just för att få samma doktor som tidigare. Av någon anledning hade de ändrat det till en annan. Det kan väl finnas skäl till det och jag tänkte att det får väl gå för den här gången.

Men när jag ser min gamla doktor i korridoren, då blir jag faktiskt lite ledsen. Det måste ju betyda att hon väljer andra patienter före mig, trots att jag var ute i så god tid för att få just henne. Känns ju sådär och hon visste dessutom om hela min historia och hade varit med hela vägen så att säga. Behövde aldrig förklara mig, utan hon förstod. Så jävla trist att hela tiden bli bortvald.

Nu var det inget fel på den här doktorn jag fick. En snygg vältränad man i sina bästa år. Han gjorde mig dock förvirrad och kom med lite andra infallsvinklar på detta med LCHF och för en velpelle som mig så slår det då tilt i skallen. Vet inte om jag ska ta till mig hans råd och satsa på lite långsammare kolhydrater för att dels få fart på förbränningen och dels för att inte bli för seg i skallen. För han drog sådana exempel och trodde inte att det var bra med för lite kolhydrater överhuvudtaget.

I vilket fall som helst låg blodtrycket för högt just nu (nej, det berodde inte på den charmiga doktorn) och jag ska tillbaka redan i morgon bitti för att ta prover för att kolla upp att ingenting hänt. Sen har jag inte gått ner ett hekto på tre veckor, trots att jag nu promenerar minst 30 minuter om dagen i rask takt. Besviken är jag och någonting måste förändras igen. Det tar emot just nu detta med kost, vikt, motion och fan och hans moster!

Ett förslag jag fått är att lägga in en vecka utan mejeriprodukter för att se om jag kan passera den långvariga platå som jag nu vilar på.

Ett par timmar senare var det dags för tandläkaren för sonen. Han var lite spänd, men det gick så bra och ett av de två hålen lagades. Tandläkaren hade en återbudstid redan i morgon så jag kommer att följa med honom igen, och då kommer de att fixa det sista hålet. Det är lika bra att elda medan järnet är varmt och samtidigt så slår vi återigen två flugor i samma smäll eftersom jag själv ska ta prover.

Är ganska trött både fysiskt och psykiskt just nu. Vet liksom inte riktigt hur jag ska komma vidare. Med det mest känns det som just nu.